Life és Business Coaching

 

Balogh Alexandra vagyok.

Közgazdasági egyetemen végeztem, amit évekig kamatoztattam a családi vállalkozásban. Emellett pedig coachként tevékenykedem jelenleg. Az évek során több önismereti módszert próbáltam ki, tapasztaltam meg, képzést végeztem el, melyek még teljesebbé teszik a hivatásomat.

Bár mindegyikünk élete egyedi, mégis felfedezhetünk bennük hasonlóságokat. Mindannyiunkkal előfordult már, hogy az élet olyan helyzet elé állított amiből menekültél volna…. ami súlyként nehezedett a lelkedre , összenyomta a mellkasodat, mintha még a levegővétel is nehezedre esett volna és semmi mást nem akartál, csak valahogy megszabadulni tőle. Mert azt érezted a leggyorsabb megoldásnak. Hiszen erre vagyunk szocializálva. A megoldásra… aztán rájössz, hogy nincs hová menekülnöd és vagy beledugod a homokba a fejedet vagy a melyére mész az egésznek. Hezitálsz, hogy melyiket is válaszd? És bár fájdalmas, minden porcikád tiltakozik ,mégis megtalálva a legfájdalmasabb ugyanakkor legnagyobb fejlődést rejtő pontokat, de a 2.mellett döntesz és vállalod az utat , mert tudod, hogy tiszta megoldást csak ez hozhat.

Ismerem az érzést… Sok-sok évvel ezelőtt, elértem én is addigi életem egy ilyen pontjára. Mivel a lelkem jelzéseit sikeresen figyelmen kívül hagytam, így a testem volt kénytelen megmutatni ezeket. Mikor a kórházból kikerülve az élet visszarakott az origóra, az adta meg az utolsó lökést, hogy elinduljak az önismereti úton. Érdekes így visszatekinteni arra a nőre aki akkor voltam. Kemény, céltudatos, férfiakat megszégyenítő erővel bírtam amit nem féltem használni. Aztán jött az élet és megtört, betört… belefáradtam, hogy mindig erős, törhetetlen és érinthetetlen legyek. Bár eleinte iszonyatosan félelmetes volt…. amikor először hagytam, hogy gyenge legyek, fura ugyanakkor valami hihetetlen felszabadító is volt és a törékenységben, gyengeségben, gyengédségben, valamiféle addig ismeretlen női erőre leltem.

Rengeteget adott ehhez a coaching folyamat amiben akkor benne voltam és a tánc. Megtapasztaltam és visszataláltam valami olyan eredendő női, befogadó minőséghez, amit rég elveszettnek hittem. Megtapasztaltam, hogy minden férfi másként vezet és ebben hogyan tudok együttműködni ill miként tudom önmagamat megélni? Azóta mind a tánc, mint a coaching meghatározó része az életemnek és aminek köszönhetően vissza tudtam lágyulni. Bár helyetted nem tudom az utat megtenni, de az oda vezető utat meg tudom mutatni. Szeretettel várlak egy ingyenes konzultációra.

Nem végzek gyógyítást, pszichoterápiát, terápiát, és tevékenységem nem helyettesíti az orvosi kezeléseket. Segítő beszélgetéssel tudlak támogatni és segíteni.