Integrál szemléletű intuitív coaching

Zorátti Adrienn

Zorátti Adrienn vagyok integrál szemléletű intuitív coach, női mentor, női jóga oktató.

Több, mint 10 éve járom az önismeret útját. Magamat csak önismereti kamikazeként szoktam aposztrofálni, ugyanis a teljes önfelvállalásban hiszek.

Gyerekkoromtól kezdve jelen volt az életemben mások segítése, édesapám mindig azt mondta, ne legyek szakszervezeti vezető, mert ők sosem járnak jól. Részben igaza volt!

Az elmúlt években rengeteg nehézséggel kellett megküzdenem, olyan dolgokat kellett megtapasztalnom, ami két életet is kitesz. De valahogy mindig sikerült a nehézségeimet erőforrássá alakítanom, bár ez akkor még nem volt tudatos. Végül 2018-ban megismertem a saját coachom, aki felnyitotta a szemem a saját erőmre. 2019-ben kiléptem az érzelmileg bántalmazó házasságomból és új életet kezdtem a kisfiammal. Hullámvölgyekkel, rengeteg tanulással és tapasztalással teli évek után végül sikerült beleállnom a saját erőmbe és újra írnom a hozott és tanult mintáimat. Ma pedig már én is ebben segítem az ügyfeleimet, hogy miként éljék a saját életüket, hogyan írják újra a sorsukat, álljanak bele a saját erejükbe, számolják fel maguk körül a toxikus kapcsolataikat és éljenek teljes és boldog életet. Coaching módszerem azért integrál szemléletű, mert holisztikus rendszerben vizsgálom az embert, teljes összefüggésében és intuitív módon érzek rá arra, melyik számodra a leghatékonyabb haladási irány. Együtt feltérképezzük a családi rendszeredet, a mintáidat, a hitrendszereidet, majd segítek, hogy átkeretezhesd, újraírhasd és beépíthesd a jelenbe, hogy így haladhass egy teljesebb jövő felé.

Én tartom a teret, de a munka oroszlánrésze a tiéd!

Az önismeret mélyítésével ugyanis nem lesznek könnyebbek a terhek, de te ellenállóbbá válsz és könnyebben fogod megugrani az eléd gördülő akadályokat, reziliensen, stabil érzelmi alapokkal. A változás fejben kezdődik, de csak akkor eredményes, ha szívből születik meg az új. Ebben segítek neked!

Mert a te életed, a te döntésed!

Milyen elakadásaidban tudok neked támogatást nyújtani?

  • családi kapcsolatok gyógyítása
  • párkapcsolati nehézségek
  • kiégés
  • toxikus kapcsolatokról való leválás
  • elakadás az egyes életterületeken
  • sorsátírás
  • önbizalom növelés
  • női minőségek kiteljesítése
 
 
Mobil: +36 70 630 3355
Nem végzek gyógyítást, pszichoterápiát, terápiát, és tevékenységem nem helyettesíti az orvosi kezeléseket. Segítő beszélgetéssel tudlak támogatni és segíteni.