Karrier Coach nap

Hétvégi Karrier Nap- karrierváltás és a karrierelakadás jegyében, szakértőkkel  – 2022. 10.02. 10-18 óráig

Ha úgy érzed, rosszak a kilátásaid, jusson eszedbe, hogy minden attól függ, honnan nézed! Az első lépés, hogy egy másik nézőpontba helyezed magad, így rád is másképp fognak nézni!

Életünk egyik legfontosabb területe a karrier, hiszen szakmánktól függetlenül is, munkával telik napjaink legnagyobb része. Bár mindegyikőnk szeretne kiteljesedni, boldog lenni és megvalósítani a szakmai elképzeléseit, gyakran észre sem vesszük a fától az erdőt, félünk a szembejövő lehetőségekkel élni. Ez valóban egy nagyon összetett folyamat, amelynek az irányítása sokszor kicsúszik a kezünkből. Hajlamosak vagyunk azt érezni: a körülményeink áldozatai vagyunk. Azt gondoljuk, felnőtt emberként a kezünkben van sorsunk irányítása, a felelősséget mégsem vállaljuk. Lefagyunk és nem tudjuk mit kéne tennünk, mi legyen a következő lépés, hogyan kéne tovább haladnunk a céljaink felé.
Egyre gyakrabban gyötörnek a kétségek:
“Valóban ez az én szakmám?! Biztos jó helyen vagyok? Vannak még itt lehetőségeim?” Sok tépelődés árán jutunk el arra a pontra, hogy felismerjük, külső segítségre van szükségünk a helyes irány megtalálásában – eseteként ez is az önvédelmi mechanizmus részeként történik meg, amivel a felelősséget hárítjuk át a külső tényezőre, kívülről várva a segítséget, döntést önmagunkkal kapcsolatban – és gyakran ez vezet el odáig, hogy az önbizalmunk is észrevétlenül erősödik meg.
 
Mi az, ami inspirációt adhat nekünk a karrierváltáshoz vagy a maradáshoz? Hogyan kerülhetünk egyre közelebb önmagunkhoz és az álmainkhoz? Ebben szeretnénk segítséget nyújtani ezen a napon. Tedd meg az első lépést, gyere velünk egy olyan helyre, ahol feltöltődhetsz, inspirálódhatsz, kikapcsolódhatsz, tanulhatsz! Legyen ez egy felejthetetlen utazás önmagad körül, önmagadban. A program során felfedezheted, jóval több lehetőséged van annál, mint amit önmagadnak mutatsz.
Segítünk abban, hogy új szemszögből tekints önmagadra.

 

 

Mire számíthatsz ezen a napon?

 • Ismerkedhetsz, kapcsolódhatsz másokhoz, akik hozzád hasonló gondokkal küzdenek, keresik az útjukat,
 • Tanulhatsz magadról és segíthetsz másoknak másképp nézni önmagukra,
 • Közel kerülhetsz magadhoz és a többiekhez.

 

 • 10.00 Érkezés
 • Játékos ismerkedés és kapcsolódás egymással
 • Csoportos coaching
 • Kurtán Klára karrier tanácsadó 
 • Közös színházcsinálás-Playback módszerrel

 

Előadók:
Antal Dóra mediátor, HR szakértő, integritás tanácsadó
Kurtán Klára, Karrier tanácsadó coach
Szakács Barbara, pszichodráma vezető, HR és Pénzügyi vezető,

Jelentkezni az: info’kukac’soulstage.hu e-mail címen, vagy a +36 70 708 6699 számon lehet, vagy az alábbi formon:

Itt Jelentkezhetsz!

  Várunk szeretettel,
  +36 70 708 6699

  Részvételi díj: 20.000Ft