Pszichodráma

A 150 órás kiképző célú pszichodráma csoport 

A pszichodráma olyan személyiség fejlesztő módszer, amely segít bennünket, hogy jó gazdájává válhassunk a saját életünknek, hogy szeretni tudjunk másokat és önmagunkat.

A csoportban – megtanulva egymáshoz jól kapcsolódni – a közös munkánk eredményeként, megszabadulhatunk az életünk kiteljesedését akadályozó béklyóktól. A jó találkozások, a személyes kapcsolódások és az együttműködés segítik, hogy a magány és az elszigeteltség helyett, kapcsolataink elmélyítésével megélhessük az összetartozás és az eredményes közös erőfeszítés izgalmas lehetőségét.

Letehetjük azoknak a rossz élményeinknek a terhét, amelyek újra és újra borús elképzeléseket szülnek bennünk az előttünk álló helyzetekről. Lehetőséget kapunk, hogy valós képet kialakítva önmagunkról, találkozzunk korábban nem is álmodott lehetőségeinkkel. Saját működésünkkel és fejlődésünkkel egyre elégedettebbé válva – képesek legyünk nagyobb bizakodással nézni a jövőnkre és a célkitűzéseink megvalósítására a ránk váró fontos helyzetekben, szakmai és magánéletünkben egyaránt. Hogy megtanuljuk képzeletünk erejével repíteni magunkat, ahelyett hogy az újra és újra a földhöz nyomna bennünket. Hogy önmagunknak érezhessük magunkat, aki tud spontán jelen lenni és számíthat magára a fontos pillanatokban. Hogy kreatívan formálhassuk saját személyiségünket, kapcsolatainkat és életünket.

Jelentkezés:

Szakács Barbara mentálhigiénés szakember, pszichodráma vezető, monodráma tanácsadó jelölt
Email: szakbarbara@gmail.com,
Telefon: +36 70 708 66 99,

Helyszín: Oktogon, Teréz krt. 10.

Jelentkezés az alábbi mezők kitöltésével: