vasárnapi program

8.00-9.00 Regisztráció
9.00-11.30 Párhuzamos műhelymunkák

 Argalász Attila és az Áttűnések Improvizációs Színház

Spirituális Intelligencia fejlesztés

A workshopon beszélünk a spirituális intelligencia (SQ) alapjairól, továbbá érzékenyítő gyakorlatokkal, játékokkal, feladatokkal mutatjuk meg mit nyerünk a playbackben és azon túl is, ha működtetjük és fejlesztjük az SQ-nkat.

Nem kell hozzá elő-playback tapasztalat, szívesen várunk minden érdeklődőt!

 

Tóth Attila és Takács Máriusz

Csúcspont – a velőtrázó jelenet titkai.

1 éves playback tapasztalatú érdeklődőket várunk!

 

Rózsa Dániel

Csak ne engem válasszon

GYEREKEKNEK 5-12 éves korig

10:00-12:00

Tóth Márta: Gyermekdráma

Vasárnap – A versek lelkünk tükrei

Megfigyeljük, hogyan hatnak a versek érzékszerveinkre, hogyan idézik fel hangulataink, saját történeteink.

 

12.30-13.30 Feedback

A visszajelzés kultúrája. Nyilvános visszajelzés az előző esti előadásokról.

13.00 Kavicsok előadás: Helyem a világban

Téma: milyen szerepeim vannak jelenleg a nagyvilágban, milyen szerepben szeretném látni magam? Kényelmes és kevésbé kényelmes szerepeimhez való viszonyulásom. szerepeink egymás mellett élése.

Kavicsok társulatról:

 A KAVICSOK egy serdülőkorú fiatalokból álló társulat mely a playback színjátszás okán és ürügyén rendszeresen összegyűlik, hogy nagyon jól érezzük magunkat egymással, illetve némely tulajdonságaink terén bizonyítsuk fejlődőképességünket.

Ehhez szükségünk van más közösségekre illetve egyénekre, akik jelenlétükkel, figyelmükkel, esetlegesen történeteik megosztásával segítenek minket azon a rögös úton, hogy gyakorolhassuk a másik emberre figyelést, empátiát ,illetve önmagunk megismeréséhez való közelebb kerülést.

Cserében megpróbálunk szórakoztatva átadni valamit saját személyiségünkből, látásunkból, iróniánkból és öniróniánkból, a tőlünk megszokott nyíltsággal és őszinteséggel.

Ha felkeltettük érdeklődésedet szeretettel várunk ingyenes előadásainkon, illetve nyílt tréningjeinkén és próbáinkon, melyekről ezen oldalon is törekszünk pontosan tájékoztatni.

Társulatvezető: Csillag György.

 

13:45 Zárul a IX. Országos Playback Színházi Találkozó

Záróesemény és nyilvános előadás

Áttűnések Improvizációs Színház

Tagok: Gyenese Györgyi, Görbe Szilvia, Illés Zsófia, Ájus Annamária, Szakolczai Krisztina, Katona Dorottya Júlia, Magyar Réka, Gönczi Róbert, Riegel Zoltán, Argalász Attila

A társulatról: A társulati építkezést önismereti alapú fejlesztéssel kezdtük Bakó Tihamér irányításával. A műfajt 2006 óta, többféle céllal műveljük; a szórakoztatás mellett, nehéz helyzetek feldolgozásához és csoportos fejlesztési folyamatokhoz is szervezünk előadásokat, workshopokat. Tapasztaljuk és hisszük, hogy a playback gyakorlása egyéni lelki fejlődésünket is segíti, miközben az emberi kapcsolódást is magasabb szintre emeli. Több száz nyitott előadáson vagyunk túl. A pandémiás karantén időszakra rugalmasan reagáltunk és az online térben működőképes improvizációs programmal éltettük tovább a műfajt és tartottuk egyben társulatunkat. Sok emlékezetes program emléke él bennünk, például a vörösiszap katasztrófát követő segítő programjaink, a Pszinapszis rendezvényeken való megjelenéseink, egy általános iskolai osztály konfliktuskezelésének támogatása és számos céges igényekre szabott playback műhelyünk élményei.

WOKSHOP

Maróti Dénes képzőművész, a Pepita Playback Társulat tagja, a FineArt Playback Group társalapítója- Foltok, Pöttyök, Vonalak — játékok kizökkenni a mindennapokból
Nem kell hozzá elő-playback tapasztalat, szívesen várunk minden érdeklődőt!